Vasalt gladiátor

 2009.09.21. 00:06

A mai az utolsó napunk az úgynevezett nyárból, mert holnap mindenkinek elkezdődik az egyetem, úgyhogy a mai nap békés semmittevéssel egybekötött szomorkodással töltöttük. A tulaj nem jött, hogy a macska rúgja meg, úgyhogy holnap ha nem lesz semmi, délután lemásolom az angol lány kulcsait valahol és levonatom a jövő havi bérletből az árát. Mindenki délben kelt, én még mindig halmozott alváshiányban szenvedek, de hátha a jövő héten bepótolom…egyetemmel nem lesz egyszerű az tuti, főleg hogy természetesen holnap is van egy buli, vagy több, nemtudom…:)

Reggeli után a francia srác, Mike a nappaliban vasalni kezdte az egész ruhatárát, és hogy ne unatkozzon, berakta hozzá a Gladiátor-t dvd-n, így nemsokára mind odakerültünk a TV elé, és mindenki odahozta a mobilját/laptopját vagy amivel foglalkozott, tök mókás volt. Utána elmentünk a strandra „apránként”, ahol ott találtam a másik angol lányt, Alexát, meg a svéd lakótársát Anniet. Az idő sajna nem volt elég kánikulás ahhoz, hogy fürödjünk, de nem is bánom mert így megspóroltam egy plusz hajmosást. Ehelyett röpiztünk a homokos parton, vicces, a strand közepén egy szakaszon volt az összes erasmusos diák, így nem volt nehéz társat találni ilyesmihez…:) Utána hazajöttünk, és vacsit főztünk a lakótárs lányokkal (egyelőre még mindenki külön….érdekes…mindenkinek volt saját elképzelése róla hogy mit akar enni, azért). Végre ettem valami főttet, rendeset, és sokat. Cool. Közben kitaláltuk hárman, hogy hogy kéne ünnepelni a karácsonyt, pl. mindenki húz valakit és azt fogja megajándékozni, meg egy hétig folyton karácsonyi  vacsit eszünk, minden nap más fogja elkészíteni a hazai karácsonyi menüt (inkább fogástJ). Meglátjuk. A fiúk ez idő alatt a focistadionban voltak Valencia meccsen (10percre van innen, később én is megyek majd valamikor, az tuti), a német meg átment valakihez a kosárdöntőt nézni TV-n. Micsoda jellemző férfi-női munkamegosztás by the way…  Mivel nem voltak otthon, és még alig láttuk egymás szobáját, a lányokkal belopóztunk a szobájukba, és „megnéztük mijük van”.  :) (De vigyáznom kell mit írok/skypeolok a többiekről, mert a német srác ért mindent…:) Utána megjöttek, (2-2 lett a meccs), és most mindenki megy aludni mert tök jófej felelősségtudatos fiatalok vagyunk, akiknek holnap reggel évnyitó. ;) (Előre félek.)

 

 

Címkék: alvás nyár xmas szobák utolsó nyári nap röplapda

A bejegyzés trackback címe:

https://vamosalaplaya.blog.hu/api/trackback/id/tr111395900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tom55 2009.09.21. 16:31:18

hat igen, "sajnos" 2-2, a "noname" csapat ellen...
get prepared for schooldayz:)

cophie 2009.09.22. 10:10:51

hát ezek elég szuper dolgok
süti beállítások módosítása