Villásmetró és albismúz

 2009.09.14. 01:49

Jah, igen. Hogy fiúnak könnyebb-e lenni, vagy lánynak. Hát ennyi cuccot (férfi)ember legyen a talpán aki elbír, persze az a férfi nyilván se nem sminkel, se nem hord melltartót, szoknyát, se nem...millió van még, hadd ne soroljam (hullámcsat, hajspray és a többi). A német srác a földszinten viszont esküszik rá h lánynak könnyebb albérletet találni. Én még abban a hitben ringatom magam, hogy igaza van.

Délelőtt reggeli+wifi kombó után a finn csajokkal lementünk a tengerpartra fürödni. Azt tudni kell, h bár Valencia kisebb város Budapestnél, mégis már az 5. metróvonalnál tartanak, annyira h az egy éves übercool térképemen 1 megálló rajta sincs még, szóval tudnak valamit. (Talán napenergiával állítanak elő eurót, nemtom.) Mindenesetre alig akad olyan vonal, ami ne ágazna ketté félúton, minek következtében általában (Murphy alapján mindig) csak a 2. metró jó neked. Néha csak a harmadik, ami jön. Ez hétköznap nemtom mennyi idő, de vasárnap fél óra is lehet. Első könnyem csordul menten a fincsi bkv metrók után. (Élvezzétek!) Jah, bkv. Hát itt az sincs. Igyekeztem agyafúrt lenni és oda helyett odavissza jegyet venni a metrónál (a biciklivétel még várat magára, legyen HOVA vinnem haza azt a bicót előbb:). Visszafelé esett kicsit és messze volt a megálló, így kis hezitálás után a busz, de oda naná h nem jó a jegy. Menetrend persze a megállóban egy se, de legalább térkép utal rá, ha már a metrós néninek lila fogalma se volt hogy mint van a buszokkal. érdekes.

Lényeg h a tenger után kerestem 1 mekit (autentikusabb helyet nem találván), megdöbbentő h a spanyolok milyen segítőkészek, addig magyarázzák mi hol (ha arra mennek ők is, 10 másodpercenként szólnak h "erre, erre, látod, ezért meg ezért...") amíg álmosan hátrafelé csukott szemmel térkép nélkül is megtalálod. Délután elmentem a tegnapi albiba, minthogy az esti partijukat kihagytam hullafáradtság miatt, kicsit mélyebb nyomot akartam hagyni bennük. Jófejek, egyikük az erasmuslife valencia (a 3 proggramszervező brigád egyike) elnöke vagy mi, noha francia. Mikor ott voltam, 2 francia csaj haverjuk épp autót szerelt. hmm. Ha odakerülök, róluk még többet irok később, on verra.

Este úgy döntöttem a finn kebabozás helyett skype lesz a barátom, illetve a kaliforniai ázsiai lány, aki még itt lakik a szobámban. Kiderült, h LA-ben a Disney-nél könyvelő, és bár nem ezért, de ingyen látta Johnny Deppet, a szemét mázlista. :) Meséltem neki, h alsós farsangon voltam Pochahontas egyszer, jól meglepődött, lol. Segített főzni és mesélte, h ők hálaadáskor pulyka helyett kínai étteremben esznek. Holnap minden nyitva lesz, kicsit nyomaszt h a világon mindent el tudnék intézni, ha akarnám eléggé.

 

Címkék: villásmetró albismúz

A bejegyzés trackback címe:

https://vamosalaplaya.blog.hu/api/trackback/id/tr631380315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tom55 2009.09.14. 18:29:19

Szia Drága!
Na milyen volt az albérlet? Megkaptad? Tessék aktívnak lenni, végül is azért vagy ott:)

yorcsi 2009.09.14. 19:45:20

Panniii! :)
Tökjó hogy blogolni fogsz, itt csorgatjuk majd a nyálunkat Danival, ha nembaj..:)

quesuerte 2009.09.15. 03:33:55

Csorgassa`tok csak, ha jottok, az uj lakasban is megtehetitek ugyanezt...:)
aktiv vagyok ne aggodj. hat meg mi lesz 7 lakotarssal...:)

cophie 2009.09.17. 11:00:02

valamiért nem tudok írni az új bejegyzésre, ezért ide írom h jééézus olyan vagány vagy:) tök jó h ilyen dolgokat csinálsz és ilyen lazán:)

zsuzsmi 2009.09.19. 14:28:10

Halihó!
Nagyon szupi ez a blog, írjál sokat, de azért ne csak velünk foglalkozz!!! :-)
Tomi, neked is van blogod?

tom55 2009.09.21. 16:33:59

@zsuzsmi: nekem ilyesmire nincs idom, majd ha hidegebb lesz:)
süti beállítások módosítása